Over ons

Het Oosterhouts Filmcafé

Het Oosterhouts Filmcafé is gevestigd in het pand van het voormalige Filmhuis Oosterhout op Heuvel 27.  Dit mooie pand bestaat uit een filmzaal met 82 stoelen.  Daarnaast is een bar aanwezig waar u een drankje kunt drinken.

Deze horecagelegenheid maakt de filmbeleving compleet. Tijdens de ochtendfilm kunt u een kopje koffie met iets lekkers nuttigen. Voor, tijdens en na de middag- en avondfilm is een lekker drankje een leuke aanvulling op het bijwonen van de film. In de directe omgeving van het Oosterhouts Filmcafé bevinden zich diverse horecagelegenheden waar u voorafgaand aan de film kunt dineren.

Het filmaanbod

Het Oosterhouts Filmcafé heeft een programma dat een mix is van arthouse- en publiekscinema. Er is een gevarieerde mix van titels: goede Hollywoodfilms, toegankelijke ‘sterrenfilms’, arthouse-hits en Nederlandse producties. Op woensdagmiddag en in het weekend is er programma voor kinderen (3-12 jaar) en hun familie. Dan worden kinder/familiefilm(s) vertoond, ook die van de grote Amerikaanse studio’s zoals Pixar en Dreamworks.