Nieuwsbrieven archief

Nieuwsbrief Oosterhouts Filmcafé don 8 dec-woe 14 dec

Beste filmliefhebber,

Hierbij ontvangt u de agenda van de komende speelweek.

Vanaf donderdag staat Hartenstrijd geprogrammeerd. Sommigen van u hebben deze film vorige maand al gezien en genoten van het FilmOntbijt of de FilmLunch en nu keert hij terug in de reguliere programmering.

Op zaterdagavond staan de meiden vanaf groep 6 bij ons centraal. Lekker een avondje naar de film met je vriendinnen. We hebben dan ons tweede BFF event en draaien de film Hartbeat.

Tot ziens in het Filmcafé!

Hartelijke groet namens het team,

Simone Leijten


Agenda Oosterhouts Filmcafé donderdag 8 december t/m woensdag 14 december

Keeping up with the Joneses

zondag 11 december 20.15 uur
dinsdag 13 december 15.00 uur
woensdag 14 december 20.15 uur

Een doodnormaal stel (Zach Galifianakis en Isla Fisher) uit een doorsnee voorstad kijkt op tegen hun nieuwe buren, de prachtige en verfijnde familie Jones (Jon Hamm en Gal Gadot). Maar als ze ontdekken dat Mr. en Mrs. Jones geheime agenten zijn, hebben ze liever een verre vriend dan een goede buur.
101 min

Hartenstrijd

donderdag 8 december 20.15 uur
vrijdag 9 december 10.30 uur en 20.15 uur

Na voor de zoveelste keer teleurgesteld te zijn in de liefde, is voor motoragente Tina (Jennifer Hoffman) de maat vol. Van nu af aan zal ze zich niet meer binden aan een man en alleen nog daten voor de seks. Voor het emotionele gedeelte heeft ze haar beste vriendin Fleurtje (Eva van de Wijdeven), de meest intimiderende kleuterjuf van Nederland. Tegelijkertijd sluit de uiterst charmante kroegbaas Sven (Tibor Lukács) een weddenschap met zijn vriend Dennis (Oscar Aerts) om te bewijzen dat hij heus wel kan daten met een vrouw zonder met haar naar bed te gaan. Sven en Tina zijn beslist niet elkaars type, maar voor hun ‘experiment’ denken ze een perfecte match te zijn. Wat begint als een koelbloedig spel wordt al snel een verwarrende en hilarische zoektocht naar oprechte liefde.
93 min

Hell or high water

dinsdag 13 december 20.15 uur
woensdag 14 december 10.30 uur (laatste vertoning)

Wanneer de onafscheidelijke broers Tanner (Ben Foster) en Toby (Chris Pine) hun ranch dreigen te verliezen beginnen ze aan een wanhopige reeks overvallen op kleine lokale banken. Omdat het steeds maar om kleine bedragen gaat hopen Tanner en Toby buiten schot te blijven. Alles loopt gesmeerd tot de bijna gepensioneerde Texas ranger Marcus (Jeff Bridges) zich in de zaak vastbijt.
102 min

Peter en de draak

zaterdag 10 december 15.00 uur
zondag 11 december 15.00 uur (laatste vertoning)


Wat als je beste vriend een draak blijkt te zijn? In Disney’s Peter en de Draak zie je hoe de weesjongen Peter samen met de gigantische groene draak Elliot leeft in het bos. Ga samen met Peter en zijn allerbeste vriend Elliot op een spannend avontuur vol humor en onverwachte vriendschappen! Al jaren vertelt de houtsnijder meneer Meacham een verhaal over een woeste draak die ergens diep in de donkere bossen woont. Zijn dochter Grace die werkt als boswachter en het bos op haar duim kent, vindt die verhalen maar ongeloofwaardig. Totdat zij Peter ontmoet. Peter is een mysterieuze jongen zonder huis en familie, die zegt dat hij samen met een gigantische, groene draak genaamd Elliott leeft in het bos. De beschrijvingen die Peter over de draak vertelt, lijken verdacht veel op de draak uit de beruchte verhalen. Samen met haar vriendin Nathalie gaat Grace daarom op zoek naar de waarheid. Sommige geheimen zijn te groot om te verbergen.
103 min

Hart Beat

zaterdag 10 december 19.00 uur BFF event
woensdag 14 december 15.00 uur

Muziek maken betekent alles voor de schuchtere scholiere Zoë (Vajèn van den Bosch) maar sinds het vertrek van haar vader heeft ze haar gitaar niet meer aangeraakt. Als zij op de fiets wordt aangereden door de tourbus van Mik (Rein van Duivenboden), een Nederlandse superster à la Justin Bieber waar Zoë bepaald geen fan van is, springt er toch een vonk over tussen de twee. De mensen in hun omgeving maken het alleen wel heel erg lastig om de aantrekkingskracht tussen hen tot echte liefde te laten uitgroeien.
90 min


Verwachte film:

December
Jack Reacher, never go back
The Beatles, eight days a week
Perfetti Sconosciuti

Januari
The accountant
Nocturnal animals
Down to Earth
Layla M
Een echte Vermeer

Events
Zondag 18 december FilmOntbijt-Lunch Wild Oats (Met in de hoofdrol Shirley Mac Laine)
Zondag 15 januari FilmOntbijt-Lunch La la land
Donderdag 19 januari Ladies Night Soof 2